családi mediáció családi mediáció családi mediáció családi mediáció

jó asszony köténye/részlet a könyvemből/

tovább »

zseniális léleksebész

tovább »

Miért költözött el az apu?

  • Nők Lapja, 2009.03.11.

Szerelem, lángolás, „csak mi ketten!” Veszekedés, ordítozás, gyűlölködés, bosszú. Számtalan pár járja végig az érzelmi kiürülés keserves útját, amelynek végén nem látnak mást, mint a válópert. De vajon megakasztható-e a folyamat? V. Kulcsár Ildikó kollégánk vállalkozott rá, hogy családmentő szakértővé képezteti magát.

tovább »

Ajánlás az Olvasónak - Harc nélkül

  • Nők Lapja, 2011. május

„Vége!” „Elhagylak!” „Velem így nem lehet!” „Majd én megmutatom, hogy egyedül is boldogulok!” „Találok magamnak különbet is!”

tovább »

Mediáció

  • Wellness, 2011.

A mediáció egy speciális konfliktuskezelési módszer, amelynek lényege, hogy két fél vitájában mindkét fél közös beleegyezésével egy semleges harmadik fél (mediátor) jár közben. Ami ha belegondolunk nem más, mint a hagyományos vitakultúra alternatívája.

tovább »

Remény az újrakezdésre

  • Elixír, 2011.

Három évtizedes az a trend Magyarországon, hogy minden második házasság válással végződik, vagyis ahány frigy megköttetik egy évben, fele annyi fel is bomlik. És akkor még nem is említettük az egyre elterjedtebb élettársi kapcsolatok sorsát! Ezekben ugyanis még gyakrabban bekövetkezik a szakítás, mivel zökkenőmentesebb, mint a válási procedúra.

tovább »

Ha segít a mediátor

  • Nők Lapja, 2010.

Okosan szeretni, szépen válni vagy újjászületni…

Szerelem, lángolás, boldogság – „ilyen szerelem még soha nem volt!” –, veszekedés, ordítozás, gyűlölködés, bosszú. Számtalan pár járja végig az érzelmi kiürülés keserves útját, amelynek végén nem látnak mást, mint a válópert. De vajon megakasztható-e a folyamat? El lehet-e érni, hogy férj és feleség (férfi és nő) újból egymás felé forduljon, vagy legalább ember módra váljon el attól, akit néhány évvel (hónappal) ezelőtt még ölelt? 

tovább »

Együtt és mégsem? Magányos házasok

  • Nők Lapja, 2009.02.18.

Lelkünk titkai

A romantikus szerelem korszakában minden percünket Vele akarjuk tölteni. Aztán, ha nem vigyázunk – és „lehull” a rózsaszín szemüveg –, mindaz, ami vonzó volt a másikban, hirtelenjében taszítóvá-idegesítővé válhat. Ilyenkor nem keressük, inkább elkerüljük a meghitt együttléteket…

tovább »

Egy zseniális léleksebész

  • Nők Lapja, 2008.07.23.

Majd a Zsóka…

Remek hangulatú péntek estén találkoztunk először az egyszülős családok hetedik kerületi klubjában. Ott csodálkoztam rá Nagy Zsókára, akiről már az első perceken eszembe jutott: léleksebész.

tovább »

https://youtu.be/3IEX6_ToQRM

Nagy Zsóka családi mediátor

IRM Minisztérium által akkreditált senior fokozatú mediátor-kiképző tréner vagyok, több mint egy évtizedes mediátori tapasztalattal és tréneri gyakorlattal.

Munkám elismeréseképpen Pro-familis miniszteri kitüntetést kaptam.

Nagy Zsóka - Túléljük, szívem! Útmutató a párkapcsolati válságok kezeléséhez

Nagy Zsóka -

Túléljük, szívem!

című könyve már kapható a Líra könyv és Libri hálózat boltjaiban!Könyvismertető »
Nagy Zsóka - Megoldjuk, szívemNagy Zsóka -
Megoldjuk, szívem
Könyvismertető »
© Nagy Zsóka Családi Mediátor, 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 3., 1.emelet. 11. kapucsengő, mobil: 20-315-2747, e-mail: nagyzsoka@csaladimediator.hu