családi mediáció családi mediáció családi mediáció családi mediáció

Díjazás

Mennyibe kerül a mediátori szolgáltatás?

Konzultáció, tanácsadás, mediációt előkészítő beszélgetés során a mediátor díjazása
10 000 Ft / óra.

A mediációs ülés díjazása ettől eltérő, 20 000 Ft / fő / alkalom. Egy mediációs ülés több órán keresztül is tarthat, emiatt fontos hangsúlyozni, hogy a mediációs ülés díja nem óránként hanem egy alkalomra vonatkozik.

Konzultáció: 10 000 Ft / óra

Mediációs ülés : 20 000 Ft / fő / alkalom
(a mediációs ülés hosszától függetlenül)

Az, hogy egy eset megoldása során a mediátor közreműködése összesen mennyibe kerül, nehezen becsülhető és esetenként teljesen eltérő lehet. Nyilván az eset megoldására fordított idő függ az érintettek hozzáállásástól, a konfliktus mélységétől, attól hogy milyen régóta húzódik a konfliktus, hány személyt érint, illetve függhet a a háttérben húzódó okok összetettségétől is.

Általában párkapcsolati mediáció során néhány előkészítő beszélgetést követően kerül sor magára a mediációs ülésre. Vannak esetek, amikor egy mediációs ülés elegendő, vannak esetek amikor az érintettek célszerűnek látják ha több részletben, több mediációs ülés keretében tisztázzák a problémáikat.

Ha a válási mediációkat tekintjük, akkor szintén van példa olyan konfliktusra, ami az előkészítő beszélgetések után egyszeri mediációs összejövetel során elrendezhető, és találkoztam már szép számmal olyan esetekkel is, amelyek több mediációs ülést igényeltek. A szükséges konzultációk és előkészítő beszélgetések száma itt is nagyban függ a résztvevők hozzáállásától, a vitás kérdések számától és magától a konfliktustól.

Nagy Zsóka családi mediátor

IRM Minisztérium által akkreditált senior fokozatú mediátor-kiképző tréner vagyok, több mint egy évtizedes mediátori tapasztalattal és tréneri gyakorlattal.

Munkám elismeréseképpen Pro-familis miniszteri kitüntetést kaptam.

Nagy Zsóka - Túléljük, szívem! Útmutató a párkapcsolati válságok kezeléséhez

Nagy Zsóka -

Túléljük, szívem!

című könyve már kapható a Líra könyv és Libri hálózat boltjaiban!Könyvismertető »
Nagy Zsóka - Megoldjuk, szívemNagy Zsóka -
Megoldjuk, szívem
Könyvismertető »
© Nagy Zsóka Családi Mediátor, 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 3., 1.emelet. 11. kapucsengő, mobil: 20-315-2747, e-mail: nagyzsoka@csaladimediator.hu