családi mediáció családi mediáció családi mediáció családi mediáció

Általános ismertető a mediátorképzésről

Időpont: Képzéseket a meghirdetett időpontokban tartunk.

Helyszín: Budapest VI. kerület, Liszt Ferenc tér.3. 11.kapucsengő


Képzésünk  8 napos,gyakorlat szerzési lehetőséggel.Kiscsoportos formában gyakorlatorientál képzést biztosítunk. Jelentkezést telefonon vagy online is elfogadunk de minden jelentlezőt a képzés megkezdése előtt várunk egy  személyes elbeszélgetésre.

A képzés  2008 óta folyamatosan frissülő tematikával  zajlik.

A képzés időtartama:80 óra
Tervezett létszám: minimum 10 maximum 16 fő
Részvételi díj: 140 000 Ft

A képzési idő 8 nap melyet lehetőség szerint 3 egymást követő hétvégén tartunk, pénteki, szombati  a vasárnapi nap igénybevételével,a harmadik hétvégén szombat és vasárnap.

A hallgatók gyakorlási lehetőséget is kaphatnak,co-mediátorként egy egész mediációs folyamat részesei lehetnek.

 

Minimum 10 fős csoportok együttes jelentkezése esetén további képzés szervezése is lehetséges akár vidéki helyszínen is.

Kinek ajánljuk?

 Elsősőrban azoknak,akik saját praxist szeretnének indítani,de jól tudják használni az itt tanultakat a szociális és oktatási intézmények, alapítványok, gyülekezetek munkatársai. és azok az utkeresők aki az életszemléletüket szeretné formálni.

Képzésre jelentkezés feltétele:

 Felsőfokú végzettség . Emberi tényezők:empatikus készség,kellő önismeret és emberi bölcsesség..

Letölthető dokumentumok:
kepzesi-tajekoztato-2018.docx »
jelentkezes2018.docx »
jelentkezes2018.pdf »

« vissza
Nagy Zsóka családi mediátor

IRM Minisztérium által akkreditált senior fokozatú mediátor-kiképző tréner vagyok, több mint egy évtizedes mediátori tapasztalattal és tréneri gyakorlattal.

Munkám elismeréseképpen Pro-familis miniszteri kitüntetést kaptam.

Nagy Zsóka - Megoldjuk, szívemNagy Zsóka -
Megoldjuk, szívem

című könyve már kapható a könyvesboltokban!
Könyvismertető »

MOST Mediációs Iroda

Annak érdekben, hogy szélesebb körhöz eljuthasson az általam tanított és alkalmazott érzelmi fókuszú mediáció, tanítványaim egy csoportjával létrehoztuk a Most Mediációs Irodát.

Az Iroda célja, hogy a méltán népszerű műhelymunka keretében (felhasználva és szintetizálva a résztvevők tudását) speciális programokat, módszereket dolgozzon ki és hasznosítsa azokat az adott célcsoportok érdekében.

Jelenleg a Mediációval a legkisebbekért c. óvodai projektünket keltjük életre, amelyről többet megtudhat a www.mostmediacio.hu » honlapunkon.

© Nagy Zsóka Családi Mediátor, 1054 Budapest, Akadémia utca 11. I. em 6/a. mobil: 20-315-2747, e-mail: nagyzsoka@csaladimediator.hu