családi mediáció családi mediáció családi mediáció családi mediáció

2018. novemberi csoport

Időpont: 2018. november 10.-11.16.-17.-18. 23.-24.- 25.

Helyszín: Budapest VI. kerület, Liszt Ferenc tér.3. 11.kapucsengő

A képzés jellemzői:

Az akkreditált képzés,IRM regisztrációra és önnálló praxis inditására jogosít.

Az általam kidolgozott ,családi kapcsolatok javitására specializálódott transzformativ mediáció.

A képzés egymást követő három hétvégén tartom.Kis csoportos formában,sok gyakorlattal.

A jogi ismereteket dr.Gyolcs Judit családi szakjogász, mediátor tartja.

A képzés után a résztvevők mentorált esetgyakorlaton vehetnek részt.Egy mediációs eset teljes folyamatában co-mediátorként  gyakarolhatják a mediációt..

Kinek ajánljuk?

 Elsősőrban azoknak,akik saját praxist szeretnének indítani,de jól tudják használni az itt tanultakat a szociális és oktatási intézmények, alapítványok, gyülekezetek munkatársai. és azok az utkeresők aki az életszemléletüket szeretné formálni.

Képzésre jelentkezés feltétele:

 Felsőfokú végzettség . Emberi tényezők:empatikus készség,kellő önismeret és emberi bölcsesség..

Letölthető dokumentumok:
Mediációval A Családokért Közvetitői Iroda Nagy Zsóka mediátor tréner Budapest 1061. Liszt Ferenc tér3. I. emelet Telefon: 06203152747 E-mail nagyzsoka@csaladimediator.hu www.csaladimediator.hu Jelentkezési lap mediátor képzésre Név: Születési, családi és utónév: Születési hely, idő: Anyja neve: Munkaköre: Szakképzettsége: Legmagasabb iskolai végzettsége: Jelentkező értesítési címe: Telefon: ─ ─ ─ E-mail: @ A képzés szervezője: Nagy Zsóka mediátor A képzés időpontja: 2018. november A képzés helyszíne: Budapest 6 kerület, Liszt Ferenc tér 3. I em Jelentkezem Nagy Zsóka által vezetett mediációs tréningekre. Részvételi díj összesen: 140 000 Ft Kelt: , 2018. jelentkező aláírása »

« vissza
Nagy Zsóka családi mediátor

IRM Minisztérium által akkreditált senior fokozatú mediátor-kiképző tréner vagyok, több mint egy évtizedes mediátori tapasztalattal és tréneri gyakorlattal.

Munkám elismeréseképpen Pro-familis miniszteri kitüntetést kaptam.

Nagy Zsóka - Megoldjuk, szívemNagy Zsóka -
Megoldjuk, szívem

című könyve már kapható a könyvesboltokban!
Könyvismertető »

MOST Mediációs Iroda

Annak érdekben, hogy szélesebb körhöz eljuthasson az általam tanított és alkalmazott érzelmi fókuszú mediáció, tanítványaim egy csoportjával létrehoztuk a Most Mediációs Irodát.

Az Iroda célja, hogy a méltán népszerű műhelymunka keretében (felhasználva és szintetizálva a résztvevők tudását) speciális programokat, módszereket dolgozzon ki és hasznosítsa azokat az adott célcsoportok érdekében.

Jelenleg a Mediációval a legkisebbekért c. óvodai projektünket keltjük életre, amelyről többet megtudhat a www.mostmediacio.hu » honlapunkon.

© Nagy Zsóka Családi Mediátor, 1054 Budapest, Akadémia utca 11. I. em 6/a. mobil: 20-315-2747, e-mail: nagyzsoka@csaladimediator.hu